Tájékoztató

Köszönjük bizalmát és érdeklődését, hogy a hirdetésünkre jelentkezett.

Rengeteg átverés, pilótajáték és piramisjáték van sajnos a legtöbb otthoni munka, online pénzkereset hátterében és sokszor nehéz őket kiszűrni. Az emberi naivság, hiszékenység, és sajnos a rászorultság miatt is sokan elhiszik, hogy lehet könnyen, gyorsan és munka, változás, fejlődés nélkül pénzt keresni és ezért teszik a pénzüket ilyen kétes üzletekbe, ahol majd a „pénz dolgozik nekik” és olyan hozamokat hoz, ami mindenkit kisértésbe visz. Aztán persze mikor bebukik a cég és viszi magával a pénzt akkor mindenki sír és felelőst keres. 

Nos amit én csinálok és ajánlok, egy felvállalható, hiteles stabil cég és lehetőség, amiben esély sincs a bukásra, hisz a pénzéért termékeket kap, amik nagyon hasznosak, tehát ha az üzlet nem is jön be , akkor sincs vesztesség hisz a termékeket megkapta és támogatta velük az egészségét.

Az első nagy különbség  a könnyű gazdagodást ígérő pilótajátékokhoz képest, hogy itt nem abból áll a dolog, hogy rakj be pénzt és kattintgass, vagy várd míg a pénzed hozza a hozamot, hanem meg kell nézned videókat részletes tájékoztatókat, hogy tud mit ajánlunk, és mi illetve kik vannak a háttérben. Azokkal akik nem nézik végig a videókat nem is akarok dolgozni, mert az a későbbiekben is csak elvárásokkal lesz, azt mondja ez se működik, pedig működik csak meg kell tanulni csinálni! 

Voltam már egy másik hálózatban dupla gyémánt, és tudom, hogy csak azokból lett gazdag ember akik, vállalták a tanulást, változást és vállalkozásként csinálták nem szerencsejátékként. 

Minden hónapban új és új emberek minősülnek és érnek el szinteket, és kezdenek el keresni 1000 majd 3000 majd 5000  majd 10000 eurókat , gyémántként akár 50000 is lehet, és a vezetőnk aki 2 év alatt érte el a legmagasabb szintet, már kb 70-80000 eurót keres havonta. 

Tehát ha komolyan érdekli a dolog akkor kérem ezeket a videókat nézze meg, és utána beszélhetünk.

Akkor nézzük miről van szó:

Egy egészségügyi világszabadalom bevezetésén dolgozunk, ami 16 év kutató munka és sok millió dollár befektetése eredményeként jöhetett létre, egy amerikai biotechnológiai cég jóvoltából.
A tudósok felfedeztek egy olyan összetevőt az emberi szervezetben, ⚗??ami a sejtszintű egészség területén nagyon fontos, és az idő múlásával egyre kevesebb termelődik a testben, és ez sok problémának, de az öregedésnek is egyik okozója.
Tudták, ha ennek a pótlását meg tudnák oldani, akkor a szervezet öngyógyító képessége, olyan támogatást kaphat, ami biztató lehet mindenki számára.
???? ? Ez nem egy újabb vitamin, vagy más ismert táplálékkiegészítő, amely ma már szinte minden cégnek van, hanem egy olyan különleges technológia és termék, ami egyedi szabadalom, így konkurencia mentes, nem lehet más forrásból beszerezni, csak hivatalosan a cégen keresztül.
?‍⚕️?‍⚕️?‍♂️? A technológia és a termékek bevezetéséhez keresünk orvosokat, természetgyógyászokat, kozmetikusokat, sportolókat és olyan embereket, vállalkozó kedvű személyeket, akik szívesen segítenek másokon, és nyitottak ilyen marketing tevékenységre.
Ma már egyre több orvos – főleg azok, akik már személyes tapasztalatot is szereztek – képviseli és ajánlja ezt a természetes segítséget, az elképesztő eredményeket látva.
Elsősorban üzletépítőket keresünk.

De akit „csak” a technológia, az egészségtámogató egyedi szabadalom és termékek érdekelnek, azoknak is szól az információ. Ők törzsvásárlóként csatlakozva olcsóbban juthatnak a termékhez, vagy üzletépítőként csatlakozva elérhetik legalább azt, hogy  a saját termékük ingyen legyen.  Semmi se kötelező, minden csak lehetőség, Ön dönt mit szeretne!

Az Ő számukra a terméktapasztalatok és a tudományos háttér a legfontosabb!

Ebben a 5 perces videóban megtud nézni azonnal kb. 20 beszámolót.

Ahogy a videó elején is elhangzik, ezek a termékek nem gyógyszerek és nem gyógyhatású készítmények, nem gyógyítunk és nem kezelünk betegségeket! 

A tudományos alapok, hogy a szervezetünkben található redox molekulák pótlásával  a technológia  a szervezet öngyógyító képességét támogatja sejtszinten.

A második videó hosszabb de ha a tudományos alapok érdeklik akkor érdemes megnézni!

 

Kérem, hogy nézze meg ezt a 2 videót és utána beszéljünk:

  1.  Egy egyedülálló egészségprogram bevezetésén dolgozunk, ennek tapasztalatairól szól ez az 5 perc:

2. A tudományos háttér, alapok.

Ha még több terméktapasztalatot szeretne megismerni akkor kérem jelöljön be ismerősnek a Facebookon, hogy betudjam hívni 2 ilyen csoportba.

Ez vagyok én  Nagy Gábor https://www.facebook.com/vmvprojekt ez a párom Bako Edit  https://www.facebook.com/bakoeditmurau/

és ez az egyik csoport.

https://www.facebook.com/groups/redoxegeszsegprogram

Minden péntek este van egy ZOOM webkonferencia 20 órakor, ahol fél órában mindig új fogyasztók mondják el személyes tapasztalataikat, amik néha egész megdöbbentőek szoktak lenne. Ezekért a „csodákért” érdemes ezt az üzletet csinálni és hirdetni.

Időben van kezdés kérem ne késsen mert lehet bezár a terem. Jelszó nincs.

A péntek esti link: https://zoom.us/j/7902090000#success

Gondolom mint a legtöbb ember, Ön is rá fog keresni az ASEA-ra, mit talál róla.

Tisztában vagyunk vele, hogy van 2 blogger akiknek hitelessége nulla, a személyük is ismeretlen de szeretnek minden céget lehúzni, és negatívan beállítani.

Ezt teszik az ASEA -val is azt állítva hogy ez csupán egy túlárazott sós víz.

Mindenkinek szíve joga eldönteni kinek hisz!

Az ASEA mögött álló tudományos testületnek, atomfizikusoknak, biokémikusoknak orvosóknak, olimpiai sportolóknak, és annak a 20 ezer magyar embernek illetve 170 ezer embernek akik egy-egy Facebook csoportban osztják meg naponta jó terméktapasztalataikat, vagy pár frusztrált cinikus szkeptikus embernek.

A kiindulási alap valóban sós víz, de erre nem adna szabadalmat egy hivatal sem. A szabadalmat arra kapta cég, amit képes csinálni a sós víz molekuláris átalakításával, és a redox molekulák előteremtésével.

A tudomány sokszor nagyon egyszerű dolgokból is csodát tud csinálni.

Kérem járjon utána vagy kérdezzen és mindenre magyarázatot kap.

Ha esetleg a Sport érdekli, a sport területén mozog, szeretne nagyobb teljesítményt akkor ezt a 2 olimpiai bajnokot ajánlom meghallgatni, akik elmondják miért használják ezeket a termékeket.

Ha az üzleti lehetőség is érdekli . akkor ezt a 3 videót ajánlom figyelmébe.

Az elsőben kettőben az az üzletember mondja el a lényeget akiről a hirdetésben beszéltem, aki másokkal ellentétben nem 6-8 hanem 2 év alatt érte el a legmagasabb üzleti szintet a cégnél és ezzel a marketingterv adatait tekintve kb 50-100 ezer euró havi jövedelmet.

Ebben már több mint 50 embernek tudott segíteni, hogy mások is követhessék őt ebben, így ennyien már elérték a minimum 3000 eurós havi jövedelmet 1-2 év alatt, és egyre többen tudják otthagyni a munkahelyüket és teljes időben csak ezzel foglalkozni.

Az általa kidolgozott képzési rendszerrel szinte mindenki sikereket tud elérni, gyorsan.

Ha szeretne ebben részt venni nézze meg a videót és keressen minél hamarabb!

 

2. Ez egy 40 perces üzleti bemutató attól az üzletembertől, akiről a hirdetésben beszéltem.

 

Ha tényleg minden információ érdekli, akkor itt 1 órás videó amiben én elmondom mindazt amit tudni kell erről a lehetőségről?

Ez nem fizetési ígéret, csupán egy statisztika arról, hogy a cégnél a különböző minősülési szinteken, átlagosan mennyit kerestek az emberek minimálisan, maximálisan és átlagosan, illetve hogy a tagok hány százaléka tudja megcsinálni a különböző szinteket.

 

Ez a munka könnyen megtanulható, és szinte minden korosztályból, nemtől, végzettségtől és hozott tudástól függetlenül sokan már megcsinálták, és 2 év után ebből élnek igazán jól, és úgy, hogy semmit se kellett másokra tukmálniuk, beszervezniük, eladniuk hanem embereknek segítettek akik mai napig hálásak ezért, hisz a termék annyira hatékony és annyi csodálatos dolog történt már használatuk során.

Ha „csak” a termék érdekli és nem akar pénzt keresni a lehetőséggel akkor is jelezze, hogy tudjak orvosi videókat küldeni.

Várom jelentkezését!

Ha elfogad bejelöl ismerősnek , akkor be tudom hívni egy 160 ezer fős nemzetközi és egy 13000 fős magyar csoportba ahol rengeteg terméktapasztalatot osztanak meg azok akik már használják a technológiát és a termékeket!

Keressen bizalommal

Bako Edit

Nagy Gábor

A legjobb a személyes kapcsolat felvétel lenne, mert ez a munka emberi kapcsolatokra épül, de ha valaki nem akar „szponzorálást” csak úgy magától szívesen beregisztrálna vagy törzsvásárlónak vagy üzletépítőnek itt megteheti azonnal, online fizetve.

https://nolimitteam.myasealive.com/

A csatlakozás módjairól, mi miért éri meg, és hogyan kell csinálni itt olvashatsz és nézheted meg a videót:

Vásárlás és csatlakozás módjai

A hálózatépítésről a bőség megteremtéséről, és a szükséges hozzáállásról, gondolkodásmódról írtam egy könyvet is , amit itt ingyenesen letölthetsz.

https://vanmasvalasztasod.hu